Εστιατόριο ’’Μαϊστράλι’’

Στο Vournelis Beach Hotel & Spa θα βρείτε ένα απο τα πιο όμορφα εστιατόρια στην περιοχή της Καβάλας.

Μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται το εστιατόριο ‘’Μαϊστράλι’’ με έμφαση στην ποιότητα της γεύσης και της εξυπηρέτησης, περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα θαλασσινών και επιλογών της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Περιπλανηθείτε σε μία γαστρονομική διαδρομή με οδηγό τον Chef μας που δημιουργεί για εσάς ελληνικά εδέσματα απο φρέσκα λαχανικά, κρέας και ψάρι συνδυασμένα με δημιουργική φαντασία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με θέα στην θάλασσα.

Private Lunch – Dining

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χώρο και θα δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχέια της ελληνικής κουζίνας και φιλοξενίας.

Δείπνο στην παραλία

 • Ρομαντικό Δείπνο για δύο
  Κάτω απο τον έναστρο ουρανό, και συνοδεία απο τον ρυθμό των κυμάτων της ακροθαλασσιάς.
 • Οικογένεια και Φίλοι
  Οι οικογενειακές συνεστιάσεις έχουν αρχίσει να εκλείπουν από τον μοντέρνο τρόπο ζωής.Κάντε το πρώτο βήμα, καλέστε οικογένεια και φίλους και απολαύστε την παρέα τους στην ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Η οργάνωση και το μενού θα σχεδιαστούν με βάση τις προτιμήσεις και οδηγίες σας.
 • Ξεχωριστή μέρα
  Είτε για την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, είτε για την βάφτιση του μκρού σας αγγέλου, ή ένα εξαιρετικό γεγονός που αξίζει να εορταστεί, είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε μαζί σας την εκδήλωση των ονείρων σας.
 • Επαγγελματικά γεύματα
  Κάθε επαγγελματικό γεύμα και δείπνο στο εστιατόριο ‘’Μαϊστράλι’’ θα στέφεται με επιτυχία, με την εγγύηση της άψογης οργάνωσης και εξυπηρέτησης του προσωπικού. Αφοσιωθείτε στις υποθέσεις σας και αφήστε εμάς να καταπλήξουμε τους καλεσμένους σας.